GEKKO Computer

Szolgáltatások

Nyomdai kiadványok és online megjelenések

Termékkatalógusok, brosúrák, céges bemutatkozó anyagok, árlisták, tájékoztató füzetek, egyéb nyomdai kiadványok grafikai tervezése és nyomdai ügyintézése mellett online felületekre is vállalok grafikai munkákat.

A kiadványszerkesztés menete

1. Konzultáció

Projekt meghatározása, pontos igények felmérése, a rendelkezésre álló anyagok áttekintése, határidők és munkamenet meghatározása. 

2. Grafikai tervek

Az adott arculatnak megfelelő, a megrendelő stílusához illeszkedő grafikai tervek bemutatása, általában három verzióban.

3. Layout tervezés

A megadott szövegek, képek és a grafikai tervekben jóváhagyott elemek felhasználásával elkészül a layout, kiadványok esetén borító- és belív-layoutok.

4. Javítások

A tartalmi elemek ellenőrzése után lehetőség van javításra: a szövegben helyesírási hibák javítására
vagy változtatni a megfogalmazáson.

5. Jóváhagyás

A tartalom ellenőrzése után és az ügyfél jóváhagyása után elkészültnek tekintjük az anyagot. 

6. Nyomdai előkészítés

Az ügyfél jóváhagyása után, a nyomdai specifikáció alapján elkészülnek a nyomdai fájlok és átadásra kerülnek a nyomdának.

Hogyan tudunk minőségi kiadványokat létrehozni?

Egyensúly

A grafikai elemek, képek és szövegek megfelelő egyensúlya, aránya meghatározó, fontos, hogy a grafika az adott kommunikációs célnak megfelelő üzenetet támogassa, kiemelje.

A célok szolgálatában

A grafika támogassa, tegye könnyen befogadhatóvá a szöveget, így a kiadvány elérje célját, az üzenet „átmenjen” a célcsoportnak.

Tartalom

A jól megírt szöveg lényeges része a kiadványnak. A kommunikáció stílusának illeszkednie kell a céges megjelenéshez, főként hosszabb terjedelmű kiadványok esetén. Igény esetén szövegírásban is segítséget nyújtunk. 

Tipográfia és infografikák alkalmazása

Nagyon fontosak a jól megválasztott betűtípusok, amelyek illeszkednek az arculathoz és grafikához valamint nemcsak szépek, de jól olvashatóvá teszik a kiadványt.
Az infografikai elemek alkalmazásával az üzenet könnyebben befogadhatóvá válik.

Árak

Kiadványszerkesztés szolgáltatásunk igénybe vehető óradíjas elszámolással (8000 Ft + ÁFA /óra), vagy árajánlatunk alapján. 

Árajánlatot az első konzultáció, a munka pontosítása után tudunk adni.

Óradíjas elszámolásnál nem kell minden megkezdett munkaórát kifizetni, hiszen a munkadíj számításakor csak az első óra fizetendő,
ezután 15 perces bontásban készítjük a számlát! Így Ön mindig annyit fizet, amennyit dolgozunk.

Kedvezmények:
Szerződéses és rendszeres Megrendelőinknek a fenti árakból további kedvezményeket biztosítunk.

Kapcsolat

eszter

Feith Eszter
GEKKO Kiadványszerkesztés

Kiadványszerkesztés, grafikai tervezés